Aeroclub Sanicole

Over de klant

Je hebt er vast al wel eens van gehoord, de jaarlijkse airshow in Hechtel-Eksel. Officieel genaamd: De International Sanicole Airshow. Het is één van Europa’s meest prestigieuze burgerlijke vliegshows sinds de oprichting in 1977. Jaarlijks kan je er meer dan 40.000 bezoekers tegen het lijf lopen. Traditioneel een echte familiedag, waar gezinnen met kinderen zich ten volle kunnen uitleven.

Georganiseerd door Aeroclub Sanicole, een Belgische vliegvereniging die sinds 1971 gevestigd is in Hechtel-Eksel op het vliegveld van ‘Beverlo’.

Uitdaging

De organisatoren kondigen jaarlijks hun favoriet event liefst op een wijze die potentiële bezoekers aanzet om deel te nemen waarbij de uniciteit ervan vooropgesteld wordt.

De vliegtoestellen zelf natuurlijk!

Ook het evenement zelf vraagt ook de nodige signalisatie om de bezoekerservaring zo indrukwekkend mogelijk te maken.

Oplossing

Sinds verschillende edities helpt Reclame Quintens met de aankondiging van het fantastische event. De ISA vraagt dan ook om een activatiecampagne die op een ludieke manier haar doelgroep aanspreekt.

Een campagne via billboards valt dus niet weg te denken bij dit event. Met een verspreiding overheen heel Nederlands- en Belgisch-Limburg is het bereiken van het lokale doelpubliek voornamelijk de focus.

Naast die OOH-campagne wil het team van Aeroclub Sanicole ook met eigen middelen potentiële liefhebbers aanspreken via hun eigen wagens. Voertuigbelettering was hiervoor de manier om de OOH-campagne te ondersteunen.

De hoogdagen zelf: Het jaarlijkse evenement zelf vraagt ook om visuele signalisatie die uit het oog springt. Alles hoort in het thema van de vliegshow. Van het onthaal tot de uitgang, alle faciliteiten worden duidelijk aangegeven.

Hier en daar loop je misschien zelfs een bijzondere F16 tegen het lijf.

Billboardcampagne sanicole

#Advertising #Branding #Billboardcampaign #Billboardactivation #Signage  #Event #Banners #Carwraps #F16wrap

Klaar voor een succesvolle samenwerking?

Wij zijn de specialist in signage toepassingen