Jansen
Building company

Over de klant

Bij Jansen Building Company ligt de lat hoog. De toonaangevende totaalaannemer met een team van 350 professionelen doet er iedere dag alles aan om hun ambitieuze opdrachten te realiseren en doelstellingen te halen. Met succes, en met sprekende resultaten tot gevolg.

Uitdaging

Als toonaangevend bouwbedrijf weten zij dat de visuele herkenbaarheid van hun vestigingen een professionele uitstraling vereist. Ook hun werven moeten meteen duidelijk maken dat het om professionele uitvoerder gaat: “Jansen Building”.

Oplossing

Het hoofdkantoor van Jansen Building kreeg door ons een visuele upgrade met een reclamezuil die inspeelt op het zichtbereik van het passerende verkeer. De voorgevel van het kantoor werd met behulp van een frontbanner duidelijk en strak vertegenwoordigt in het vooraanzicht van de vestiging. Voor de plaatsing zijn deze items kon Jansen Building uiteraard rekenen op ons vakkundig installatie team.

Werven en bouwsites krijgen bij aanvang een pakket aan signage-mogelijkheden die afgestemd worden op locatie en de mate van passage. Werfsignalisatie op een wijze die uit het oog springt via Banners, Werfvisuals en werfborden.

Daarnaast kon Jansen Building ook bij Reclame Quintens terecht voor hun signalisatie omtrent de maatregelen voor COVID-19. Zo kozen ze voor een ontsmettingszuil en vloerstickers om hun bezoekers op een zo veilig mogelijke manier te ontvangen.

#advertising #branding #signage  #reclametotem #banners 

Klaar voor een succesvolle samenwerking?

Wij zijn de specialist in signage toepassingen