HP Turbojet .

De Turbojet is een van de paradepaardjes van HP. Door de extreme snelheid en de hoge drukkwaliteit kunnen we in een aanzienlijke korte tijd zeer grote aantal affiches printen. Zo kan de printer tot wel 480 m² printen per uur! 

Fuji Ultra 5000 .

De Acuity Ultra bereikt een zeer hoog  niveau van kwaliteit en snelheid die voorheen onbereikbaar waren in grootformaat. Met een printbreedte van wel 5 meter is de Fuji ideaal voor het printen van grootformaataffiches en spandoeken in bijna fotografische kwaliteit.

HP Expedio .

Op zoek naar een grootformaat-print, zoals een XL-geveldoek, festivalprint of podiumdoek? Daar is onze Expedio perfect voor! De rol op rol techniek is bij uitstek geschikt voor prints op groot formaat. Met 32 printkoppen en de toevoeging  kunnen rollen met een breedte van maar liefst 5 meter met ieder gewenst ontwerp voor u worden geprint.

Summa F Series .

Met een werkoppervlak van 170 x 190 cm is de Summa F series het ideale systeem voor het verwerken van de meest gangbare materiaalformaten.

Zijn specialiteit is het snijden en rillen van bijna alle soorten materialen. Karton en kunststof zijn makkelijk werk voor deze alleskunner.

De F Series geeft ons beschikking over de modernste functies voor producten waarbij een perfecte afwerking vereist is.

HP Scitex FB .

Door middel van deze vlakke printer kunnen we rechtstreeks printen op allerlei plaatmaterialen tot 4,5cm dik en rollen tot 220cm breed. Van het bedrukken van werfborden tot houten planken, het gaat moeiteloos onder onze printer! De mogelijkheden zijn eindeloos, van interieuraankleding tot displays. 

Mimaki JV3000 .

Met deze printer kunnen wij dankzij de geïntegreerde plotter allerlei rolmateriaal bedrukken en snijden. Hierbij kunt u denken aan stickers voor autobeletteringen of posters voor lichtbakken.

De printer heeft CYMK aan boord en kan gelaagd printen, tot wel 5 lagen in één keer. Zo blijven de prachtige kleuren voor een lange periode behouden.

Geprikkeld door onze aanpak? Laat van je horen!