Out-of-home.

Waarom ?

billboard
OOH is nog steeds één van de aantrekkelijkste vormen van adverteren. Publiciteit in het straatbeeld bezit namelijk de kracht van herhaling in combinatie met een groot bereik. De enorme variatie aan mediums creëert een zeer doeltreffende manier om jouw publiciteit te richten op een grote doelgroep.

  • Het interfereert niet met de activiteiten van de doelgroep, zonder in te boeten aan opmerkzaamheid.

 

  • OOH bereikt de beroepsactieve bevolking bij uitstek. Deze doelgroep is goed voor bijna 65% van de totale bevolking in België, in Vlaanderen gaat het zelfs over bijna 70%.

 

  • De omvang, repetitie en het contrast met de reële omgeving creëren een effectieve manier om doelgroepen aanvullend te bereiken tijdens de periodes waarop andere mediums afwezig zijn.
 
Out-of-home advertising biedt een efficiënt antwoord voor doelstellingen als het genereren van naamsbekendheid, aankondigen van events, wervingscampagnes en activatiecampagnes. Daar hoef je de streep echter niet te trekken, iedere doelstelling kan effectief geïmplementeerd worden in OOH.

In-house productie.

Naast het advies en de inplanning van OOH campagnes, beschikken wij ook over een eigen machinepark voor productie van affichage en andere aanplakkingen. Dit houdt in dat u voor de volledige uitvoering van campagnes steeds bij ons terecht kan.

Indien campagnes over meerdere mediums lopen, behouden wij de controle over het geheel. Dit resulteert steeds in een duidelijke en vlotte communicatie met ons cliënteel waarbij onze ontzorgende rol een unieke weerwaarde biedt.

branding-icon

Branding

activation-icon

Activatie

events-icon

Events

icon1-wit-rood

Werving

"Quintens was "impressive". De return voor de investering was wat we voor ogen hadden, en méér."

Prijzenklopper

Interesse?

Laat ons een voorstel doen

Mediums.

Billboards – affichage

De meest gekende vorm van buitenreclame, jij beslist over de locaties. Verspreid over heel België bieden we mogelijkheden om campagne te voeren en dit van 2 tot 36m²!

Affichage is de alomvattende term voor aanplakking van affiches in het straatbeeld. Denk maar aan kleine affiches in treinstations, horeca en het openbaar, billboards aan de drukste verbindingswegen en abri’s in de steden.

Traffic

De dynamische vorm van Out-of-home adverteren jouw publiciteit volgt namelijk de route van het openbaar vervoer zoals treinen, trams en bussen. De diversiteit in formaten en opties bieden een echte meerwaarde wanneer je naar dat extraatje aan creativiteit in jouw campagne snakt.

Bevindt jouw doelgroep zich voornamelijk op de snelwegen? Dan kan een campagne via trucks jouw bereik garanderen.

Urban – openbare locaties

Gedijt jouw doelgroep frequent op openbare locaties?

Dan leggen we best de focus op locaties zoals trainstations, scholen, campussen, luchthavens, bioscopen, enzovoort.

Out of the box

Wanneer het echt moet opvallen!

Wij bundelen met plezier onze krachten om een geweldig concept uit te werken. Denk aan een creatieve huis-aan-huis bedeling, Pop-ups enzovoort.

Modern printpark

Grafische dienst

Langetermijnpartner

Eigen plaatsingsteam

+40 jaar ervaring

We Love Them

Wat Onze Klanten
Hebben Te Zeggen.

Samen gaan wij voor een langetermijnrelatie

Wij staan helemaal klaar voor jouw project!