De stappen naar jouw nieuwe voertuigbelettering

voertuigbelettering

Deel deze post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Wow, je vloot heeft er een stel maagdelijk witte bestelwagens bijgekregen. Of is je nieuwe bedrijf eindelijk die nieuwe auto rijker? Je wil er natuurlijk mee opvallen, je onderscheiden van de massa en je naamsbekendheid boosten door gewoon maar rond te cruisen. Maar hoe verloopt het proces tot je eigen rijdende reclamepaneel? Klik je gordels maar vast. We leggen het vliegensvlug uit.

Wat moet waar komen?

Elk voertuig heeft zijn specifieke vormen. Elk merk types, en soms zelfs een dozijn varianten. Daarom starten we altijd met afspraak om het voertuig te bezichtigen en al enkele afmetingen te nemen. Hoe groot moet die sticker op de deur worden? Zou die tekst wat niet te klein uitvallen? Enzovoort.

Het inschrijvingsbewijs bevat daarnaast ook een heleboel informatie waarmee we aan de slag kunnen. Via een online voertuigendatabank voor ontwerpers waartoe wij toegang hebben, kunnen we op zoek gaan naar de exacte uitvoering van jouw rollend materieel.

Show me, show me!

Nadat je met onze meedenkers uitgebreid de designwensen besproken hebt, gaat ons team grafische vormgevers aan het werk. Nadat ze zich creatief hebben uitgeleefd ontvang je een realistische ontwerptekening die toont hoe alles er in het echt zal uitzien. Doordat we dankzij de beeldendatabase de precieze lijnen van je voertuig hebben kunnen terugvinden, gaan we na jouw akkoord aan het printen.

Het beletteren of wrappen gebeurt op jouw bedrijfslocatie of in ons atelier. Belangrijke voorwaarde voor de plaatsing is dat onze plaatsers in een droge, windvrije ruimte kunnen werken en er een stroomvoorziening is. Werken in de regen of met folies die wegwapperen is niet zo handig. Een stopcontact is nodig om oude stickers te verwijderen of folie te verwarmen met een heteluchtpistool zodat deze mooi aansluit in spleten of naden.

Stap voor stap naar de perfecte voertuigbelettering

  • Denk goed na over de positionering en leesbaarheid van je voertuigreclame
  • Hou je boorddocumenten klaar bij de opmeting
  • Zorg dat de voertuigen goed gereinigd zijn voor de plaatsing
  • De ruimte waarin de belettering gebeurt moet overdekt en windvrij zijn
  • Onze plaatsers hebben een werkend stopcontact nodig.

Nadat we he het juiste model van wagen uit de beeldendatabank haalden, ontvang je een realistische digitale voorstelling in je mailbox.

Ontdek meer:

Reclame is echt ons ding!