Over ons

 

 

Reclame Quintens – Groots in printwerk – Lumineus in communicatie

Met meer dan 45 jaar ervaring, een futureproof machinepark en een betrouwbaar team van experts, is Reclame Quintens uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector van XXL reclame. Door voortdurend te anticiperen op de laatste nieuwe trends en constant in te spelen op de noden van de klanten, staan wij garant voor kwalitatief en duurzaam werk binnen een zo kort mogelijke productietermijn. We maken onder andere spandoeken, reclamepanelen, point of sale-promotiematerialen, beletteringen en car wrapping. Om de kwaliteit te waarborgen, vervaardigen we alles met professionele materialen in eigen atelier. Bovendien investeren we continu in de laatste nieuwe technieken en technologieën waardoor we een indrukwekkende prijs/kwaliteitsverhouding kunnen bieden.

Wij bieden meer... veel meer

Naast XXL printwerk is Reclame Quintens ook gespecialiseerd in digital signage. Dankzij deze poot brengen we ook interactieve, digitale boodschappen over. Via statische of bewegende beelden op elektronische displays kunnen we uw publiek op het juiste moment en de juiste plaats informeren, benaderen of verleiden. Niet enkel indoor, maar ook outdoor. We hebben een uitgebreid aanbod kwalitatieve en energiezuinige (touchscreen) tv-screens, videowalls en interactieve totems.

 

Aanpak

Reclame Quintens kiest resoluut voor een persoonlijke aanpak en dat zijn geen holle woorden. Elke klant krijgt professioneel advies van een vakbekwaam team dat met veel enthousiasme en expertise uw project in goede banen leidt. Van ontwerp tot levering.

Afwerking en plaatsing

Het stopt niet bij het design en de productie van uw printopdracht. Reclame Quintens staat eveneens gekend voor een mooie en duurzame afwerking van uw publiciteitsmaterialen. En voor de plaatsing van uw publiciteitsproduct kunt u altijd beroep doen op ons flexibel en ervaren montageteam.

High-tech machines

Een state-of-the-art machinepark en een team van gemotiveerde professionals vormen de kern van Reclame Quintens. Door de diversiteit van onze machines, een continue optimalisatie van het productieproces en verschillende investeringen in nieuwe technologieën en technieken, kan Reclame Quintens aan elke grootformaatopdracht beantwoorden.

Al onze machines printen CMYK (full colour) met resolutiewaarden tot 1.400 dpi. Enkel de werkformaten en -snelheden variëren per toestel en de aard van de toepassing.

Referenties van machines en leveranciers zijn oa HP – OCE – LG – Samsung – Philips – Barco – Mimaki - Thieme

Uw idee, onze realisatie

Reclame Quintens denkt al in de ontwerpfase van uw reclameboodschap met u mee en tracht telkens opnieuw meerwaarde te creëren. Samen geven we vorm aan uw idee. Samen maken we een project op maat. Samen halen we het maximale rendement uit uw reclameboodschap. Innovatie, creativiteit, ervaring en klantgerichtheid zijn immers onze troeven bij de aanvang van elk project.