Banners


PVC Spandoek
Reclame Quintens bedrukt PVC doeken en verwerkt ze tot (mega)spandoeken voor onder andere bedrijfspanden, aluminium frames of stellingen. De troef? We kunnen doeken tot 5 meter in één deel produceren. Voor nog grotere formaten gebruiken we een speciale lastechniek waardoor naden zo goed als onzichtbaar zijn. Onze pvc-doeken hebben een kwaliteit van 515 g/m² en worden afgewerkt volgens de wensen van de klant.

Meshdoek
Voor spandoeken die bestand moeten zijn tegen grote windbelasting adviseren we mesh-doeken. Door de geweven structuur van dit materiaal is de doek winddoorlatend en dus ideaal voor buitengebruik. Deze doeken hebben een kwaliteit van 315 g/m² en lenen zich tot dezelfde toepassingen en verwerkingsmogelijkheden als normale PVC doeken.

 

Werfdoek
Werfdoeken zijn alle mogelijke spandoeken die u op en rond een bouwwerf kunt vinden. Meestal zijn dit mesh-spandoeken met logo’s en contactgegevens van (onder)aannemers. Door deze werfdoeken aan Heras-hekken te bevestigen is de werf visueel mooi afgesloten.

Frames
Voor een duurzame installatie van spandoeken, biedt Reclame Quintens een assortiment van muurframes aan. Daarnaast zitten er ook staande en hangende frames in het gamma. Alle frames zijn vervaardigd uit kwalitatief aluminium en voorzien van de nodige koppelingen en elastieken waardoor u ze snel kunt monteren en desgewenst zelfs aanpassen. Dit is de ultieme oplossing voor een snelle en betaalbare reclameboodschap, zowel indoor als outdoor.

Onze Klanten