Display


Een Point-of-Sale display (POS display) is een gespecialiseerde vorm van verkoopbevordering die in de buurt van een kassa (de "point of sale") geplaatst is. Dankzij POS displays trekt u de aandacht van uw klant naar het nieuwste product, een opmerkelijke aanbieding of een speciale actie. De POS displays komen voor in verschillende vormen, hebben elk hun specifieke doeleinden en kunnen volledig volgens uw visuele identiteit bedrukt worden.

Vlaggen zijn een echte eyecatcher. Ze stralen trots uit en trekken de aandacht van potentiële klanten. Onze reclamevlaggen – in alle vormen en afmetingen - zijn een must-have voor evenementen, bedrijfsterreinen of winkels.

Roll-ups zijn uiterst compact en erg eenvoudig in gebruik. Dit ideale hulpmiddel is zowel geschikt om promotionele als informatieve boodschappen over te brengen in showrooms, op beurzen of tijdens evenementen.

 

Met behulp van een display brengt u uw bedrijf of boodschap op gepaste wijze onder de aandacht. Ze zijn niet enkel geschikt voor winkelruimtes maar ook tijdens beurzen, productpresentaties of bedrijfsevents. Onze displays zijn makkelijk hanteerbaar, in een vingerknip op- en afgebouwd en voornamelijk vervaardigd uit duurzame materialen.

Met onze hoogwaardige mobiele beurswanden gooien we hoge ogen. De professionele presentatiewanden zijn eenvoudig op te stellen en worden geleverd in een totaalpakket inclusief full colour print, verlichting en handige transporttassen.

Onze Klanten